Про Carpathians guide.



Про Carpathians guide.
Насправді проект, робоча назва якого, Carpathians guideвиріс не на порожньому місці і ось власне невеличка передісторія.

Колись, вже навіть важко сказати – скільки точно років тому, низка людей, що займалися організацією походів Українськими Карпатами, започаткували ініціативу «Чистим плаєм» – ідею захисту Карпат від тотального засмічення місцевими жителями та туристами. Ми як гіди-провідники по горах, усвідомлювали, що заробляючи гроші на красі Української природи – не маємо права не робити щось для її захисту.
 

Згодом була зареєстрована громадська організація «Чистим плаєм», в рамках діяльності якої було проведено чимало різноманітних акцій: екологічні акції з прибиранням сміття, круглі столи з місцевими радами та підприємцями сфери утилізації і переробки, фотовиставки присвячені проблемі.
Було створено та розповсюджено чимало соціальної реклами, зокрема еко-туристична карта-путівник. 
 

Бурхливі події, що охопили нашу країну, відволікли кількох активістів і наша діяльність припиналась. Та на щастя, всі живі здорові і хоча ГО офіційно ліквідовано, так само, як і туристичну фірму від імені якої ми організовували тури в Карпати (ми завжди були за легальність своєї діяльності!), ми переформатовуємо свою діяльність і скоро Ви зможете дізнатись багато цікавого у новому проекті  - Carpathians guide.

P. S.
На відміну від більшості існуючих на даний момент пабліків присвячених Карпатам – ми будемо не копіювати одне в одного, прикрашаючи це скачаними фотками, а розповідати те, що ми знаємо, а отже –
Carpathians guide  ©

P. P. S. Хочете підтримати? Лайкайте та підписуйтесь :-)